Ovo je odgovor zašto rokenrol NIJE propao!

U niškom klubu „Feedback“ u petak, 28. aprila 2017. godine, održana predstava pod nazivom „Kako nije propao rokenrol“.

Naime, srpski muzički velikani Dušan Kojić Koja, Rade Vulić i Minja Đorđević ( „Disciplina kičme“), Đurđica („The Restless“) i Zoran Radomirović Švaba ( „Električni orgazam“) pojavili su se u sastavu supergrupe „Trese. Lupa. Udara.“

Tom svojom nedavnom pojavom, najavili su nastavak našeg kultnog filma “ Kako je propao rokenrol“,
sada, u nekoj drugoj izvedbi, u muzičkom dokazu, u kulturološkom protestu.

Glavni „glumci“ su gore navedeni, dakle muzički sastav grupe, dok je sporedni deo činila publika, doduše, samo u formalnoj podeli.

Zajedno su činili jednu fantastičnu trupu, u boji ljubavi – crvenoj, sa buntovnom i moćnom energijom, sa glasnim dijalozima – obostranim pevanjem, i uigranim pokretima -đuskanjem.

Nemojte biti zbunjeni, ja zaista govorim o muzičkom nastupu, ali je s punom slobodom nazivam spontanom predstavom koja ima za cilj da pokaže da rokenrol nije propao. Nas su uverili, a vas?

Autorka: Jelena Mikić

Autor fotografija: Miloš Jovanović Jovke

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *