Ove nedelje: Vrmdžansko jezero i Sokobanja za 500 dinara

Foto: Super radio

Lepa vest za sve ljubitelje prirode i lepih izleta! Akcija „Svi u prirodu“ počinje ove nedelje 15. oktobra izletom na Vrmdžansko jezero i posetom Sokobanje.

Plan je da se u nedelju poseti i manastir Lipovac kao i Soko grad kažu iz Saveza za rekreativni sport Grada Niša.

Akcije „Svi u prirodu“ izdvaja od ostalih organizovanih izleta jeste da je uz vođu puta obezbeđen i rekreator kao i lekar, a svaki učesnik akcije je osiguran.

Ovo nije klasično planinarenje ovo je druženje u prirodi i upoznavanje novih mesta u našoj okolini – to vam govorimo iz iskustva.

Cena ovonedeljnog izleta je 500 dinara, a kotizacija se može uplatiti u poslovnici „Trans D“ na Bulevaru 12. februar 35 preko puta pomoćne autobuske stanice radnim danima od 9 do 18 sati, a subotom od 9 do 14 sati.

Akcija se organizuje pod pokroviteljstvom Grada Niša – Uprave za omladinu i sport.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *