Ovaj vikend budite pametni i startujte na seminaru o preduzentištvu

Omladinska organizacija AEGEE-Niš po četvrti put organizuje seminar o preduzetništvu i karijernom razvoju pod nazivom „Be smart and start“. Seminar će se održati u Startap centru (Elektronski fakultet Niš, Aleksandra Medvedeva 14) 10, 11. i 12. maja u periodu od 14 do 19 sati.

Cilj ovog seminara je da učesnici kroz trodnevna predavanja i radionice steknu veštine iz oblasti preduzetništva, menadžmenta i marketinga, i saznaju više o fondacijama i programima, koji im mogu olakšati zaposlenje ili pokretanje sopstvenog biznisa.

Kao i prethodnih godina, na seminaru nas očekuju iskusni predavači koji dolaze iz mnogih uspešnih kompanija i organizacija iz Niša, kao što su Erste Banka Srbija, Regionalna razvojna agencija JUG, Agencija za privredne registre, No Limit Hub, Magic Travel, Startap centar i druge.

AEGEE-Niš, kao zvanični deo mreže AEGEE-Evropa, je omladinska organizacija koja u Nišu postoji već dvadeset i jednu godinu, kao nevladina, politički nezavisna i neprofitna organizacija. Među uspešnim projektima koje su organizovali, ubrajaju se i predavanje o neverbalnoj komunikaciji “Govor bez reči”, akcija dobrovoljnog davanja krvi “Kap za život”, WordPress edukacija i druge.

Za više informacija o organizaciji i seminaru, posetite sajt AEGEE-a i Fejsbuk event: BSS 2019.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *