Outhide – novi brend Zaječara

Festivaska sezona je u punom jeku, a Zaječar ponovo zove!

Outhide festival počinje sutra 26. jul, a program se nastavlja i u subotu 27. jula.

Outhide festival je kreativna i inovativna kulturološka multimedijalna platforma koja kroz kvalitetne i raznovrsne programe istoimenog festivala želi da unapredi kulturnu scenu, kao i turističku ponudu i lokalni ekonomski razvoj grada Zaječara. Promocijom i afirmacijom kulture želimo da unapredimo kvalitet života i način provođenja slobodnog vremena sugrađana.

Neka od imena koja vas čekaju u Zaječaru:


Detaljnije o festivalu saznajte na njihovom sajtu , a Super radio je pripremio kate za one koji su u stanju da se najbrže spakuju! Pratite našu fejsbuk stranicu, u podne vas očekuje nagradna igra!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *