Otvorite srce za ulicu otvorenog srca

Nova godina se bliži a ti si u dilemi šta da za poklon kupiš voljenoj osobi? U prodavnicama pronalaziš manje-više slične stvari, a ti želiš da ono što ćeš pokloniti bude originalno.

Šta misliš o ideji da zastaneš i svoj poklon pronađeš na ulici, a da se pri tom zabaviš i kupovinom doniraš srednju umetničku školu u Nišu?

Umorni od kupovine, možemo i da zastanemo i pogledamo neku predstavu, odđuskamo uz neku numeru ili da popijemo nešto toplo što će nas ugrejati.

O tome kako spajaju tradiciju, umetnost i kreativnost za emisiju Cool presek govorio je koordinator i pr festivala „Niš u srcu – ulica otvorenog srca“, Miša Vučković. Koji deo Niša će postati ulica otvorenog srca, u kojim aktivnostima će Nišlije i Nišlijke, ali i posetioci grada moći da uživaju saznaj ovde.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *