Otvoreno o reproduktivnom zdravlju žena

Imaš dilemu u vezi korišćenja kontracepcije? Čula si različite priče o korišćenju kontraceptivnih pilula i nisi sigurna da li to pravi izbor za tebe? Možda se baviš  sportom  ili imaš uskoro važan dan i želiš da budeš sigurna i opuštena tokom ciklusa, ali se pitaš da li su tamponi pravi izbor? Neko ko ti je blizak ima promenu na grliću materice i dilemu oko metoda lečenja? Pitaš se kada je pravo vreme za ultrazvuk dojke i mamograf?

Sa dr Dušanom Simićem, ginekologom Doma zdravlja Niš bez ustručavanja i sasvim otvoreno razgovarali smo o dilemama, zabludama i istinama u vezi sa reproduktivnim zdravljem žena.

Ujedno, razgovorom na ovu temu Super radio Niš i emisija „U ritmu zdravlja“ žele da daju medijski doprinos obeležavanju evropske nedelje borbe protiv raka grlića materice.

Preuzmite odgovornost za svoje ili zdravlje svoje partnerke, poslušajte naš razgovor i informišite se na sledećem linku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *