Otvoreno klizalište u Čairu

klizaljkeTxtU Nišu nema snega, ali ima leda. Klizalište u Čairu otvoreno je danas sa malim zakašnjenjem, a sat vremena ove zimske rekreacije koštaće pojedince 150 dinara. Grupne posete naplaćivaće se 100 za sat vremena po osobi, koliko će koštati i iznajmljivanje klizaljki.

Klizalište sa radom počinje od 13:30 radnim danima i od 12 sati vikendom, a garniture klizača smenjuju se na sat vremena. Poslednji termin i radnim danima i vikendom je od 19:30 sati.

Za one koji nisu savladali veštinu klizanja na ledu ili žele da poboljšaju svoju tehniku, Sportski centar Čair najavljuje i školu klizanja, koju će držati instruktori iz sportskog centra.

Škola bi trebalo da počne sa radom od ponedeljka, 20. januara 2014, a za 20 časova zainteresovani će morati da izdvoje 2.000 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *