Otvoreni studio Super radija sa modne revije u Balkanskoj ulici

balkanskaulica-txtAkcija oslikavanja stabala platna najavljena je za četvrtak 11. avgusta u Balkanskoj ulici. Super radio se druži sa vama od 10 do 15 sati, a u otvorenom studiju i uživo programu koji realizujemo razgovaraćemo sa učesnicama ove akcije.

“Modna revija platana” i revija „Between Magic Woods“ biće održane ovog četvrtka u Balkanskoj ulici u Nišu. Grupu mladih kreativnih dizajnerki tekstila vodi niška dizajnerka Jelena Dimitrijević i one će oslikavati platna u nekoliko tehnika.

Prema Jeleninim rečima, inspiracija za oslikavanje stabala su muzika i film, odnosno Nišville Jazz Festival i Filmski susreti. Učesnice “Modne revije platana” su: Jelena Dimitrijević, Milica Dimtrijević, Milica Kitanović, Anita Sadiković, Jana Petrović, Petra Nikolić, Dina Blagojević, Aleksandra Antić i Ema Ristić.

U petak, 12. avgusta od 18h, biće održana revija učesnica akcije oslikavanja platana pod nazivom „Between Magic Woods“. Revija će se dešavati između oslikanih stabala u Balkanskoj ulici, a za muzičku podlogu biće zadužen kvartet omladinske filharmonije.

Inicijatori ove akcije su Fondacija “Za lepši Niš” i Turistička organizacija grada Niša.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Otvoreni studio Super radija sa modne revije u Balkanskoj ulici

  1. Pingback: Otvoreni studio Super radija sa modne revije u Balkanskoj ulici | Niške Vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *