Otvoren prvi „Teatar na raskršću“

„Ček, a „Šopalovići“ su u okviru festivala ili ne? Nema ih u programu.“
„Jesu, ali nisu u takmičarskom delu.“

Sinoć mi je na koktelu nakon premijere i povodom 132. rođendana niškog Narodnog pozorišta razrešena dilema, što se nove predstave na repertoaru tiče. Pa, srećan rođendan Narodno, da ti se zadrže i „Šopalovići“ i „Teatar na raskršću“ godinama na daskama!

„Meni je dva i po sata na balkonu proletelo…“, htela sam da izrazim utiske nakon predstave.
„Kako dva i po?! Dva i petnaeast traje“ setila sam se koliko 15 minuta na sceni glumcu znači, pa sam brzo dodala „Dobro, ja sam računala i vreme dok smo izašli iz sale.“

Na moje pitanje „Šta preporučujete da obavezno pogledamo?“, upravnik mi je odgovorio „Sve.“

A ako vam ovaj odgovor nije dovoljno uverljiv, onda potražite odgovor u prostoj matematici. Komplet karata = 2400 RSD. Cena za pojedinačnu predstavu = 500 RSD. Ukupno predstava = 10.
Dakle, 2400/10 = 240 RSD po predstavi. A kako je 500>240, pa eto sami na kraju kažite koja je predstava bila navrednija gledanja.

Ako niste, požurite na blagajnu, možda je još koji komplet ostao.

Sve predstave su u Narodnom od 20h, osim u sredu 13. marta, kada je jedna predstava od 19h u Narodnom pozorištu, a druga od 21h u Lutkarskom pozorištu.

„Je l’ vidiš ti Petra, moram da otvaram karte da gledam kad je koja…za šta im služi flajer? Pa flajer mora da prenese osnovne informacije: ŠTA? KAD? i GDE?“, sa mini-lekcijom iz marketinga koju sam usput dobila od nekog ko je karte kupio, završila bih ovde i otišla da se spremim za večerašnju „Kad bi Sombor bio Holivud“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *