Otvoren Ko*smo*s u Dnevnoj sobi

U kafeu „Dnevna soba“ u Nišu, sinoć je otvorena samostalna izložba Katarine Baćević, pod nazivom „Ko*smo*s“.

Katarina Baćević je rođena 1994. godine u Nišu i apsolvent je na Medicinskom fakultetu na odseku farmacija. Predstavnik je evropskog regiona Internacionalne Federacije Studenata Farmacije (IPSF). Crta od malena, a počela je uz emisiju „Crtanje sa Brusom Blicom”.

Njen stil karakterišu detalji. Crteži su rađeni fine-linerima različitih veličina. Ime izložbe ideja je Katarinine drugarice, a njoj se dopalo jer na pravi način opisuje njene radove – oni su istovremeno i filozofsko pitanje, i mikrokosmos u našem organizmu i zvezdano nebo… Inspiraciju, kaže, pronalazi svuda – u ljudima, knjigama, muzici, rečima, farmaciji, na putovanjima… Kada se to iskombinuje, ono izađe na papir.

Ako još niste, obavezno svratite do „Dnevne sobe“ i pogledajte izložbu. A evo kako je Katarina najavila svoju izložbu u emisiji Coolminacija:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *