Otvoren konkurs za jubilarni 10. volonterski program Nišvil džez festivala

„Budi i ti deo najveće volonterske priče u regionu – ispišimo zajedno jubilarnu 10. volontersku priču Nišvil volonterskog programa!“ – pozivaju organizatori Nišvila.

Nišvil džez festival i ove godine mladima pruža priliku da doprinesu jednoj od najvećih srpskih i evropskih kulturnih manifestacija, a u isto vreme na produktivan i zabavan način iskoriste leto i unaprede sebe. I ove godine će 300 mladih kroz 12 dana učestvovati u volonterskom programu, steći nezaboravna iskustva i znanja, a kao uspomenu poneti nova poznanstva.

Kroz volonterski program festivala do sada je prošlo preko 3000 volontera, počev od 2010. godine. U tom periodu volonterski tim je okupio mlade iz preko 120 različitih gradova zemlje i inostranstva. Volonterski tim je 2012. dobio priznanje Grada Niša u vidu zlatnika sa likom Cara Konstantina za poseban volonterski doprinos promociji i razvoju kulture, a krajem 2013. volonterski program je od strane Krovne organizacije mladih Srbije proglašen za najbolji omladinski projekat u toj godini.

Veliki broj domaćih i svetskih imena džez scene je upućivao pohvale volonterima Nišvila. Naš istaknuti džez muzičar Miša Blam je jednom prilikom rekao da su volonteri sastavni deo vizit karte festivala.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane mlade ljude da se prijave za volotiranje u jednom od 10 sektora: domaćin publike, domaćin muzičara, Pčelice i Bubamare, marketing, press, tehnička podrška, logistika, ketering služba, radionice i obezbeđenje.

Kandidati moraju imati minimum 15 godina starosti i spremnost za odgovornost prema preuzetim obavezama i zadacima. Volontiranje na Nišvilu podrazumeva aktivizam od 01. do 12. avgusta 2019. godine, rad je organizovan smenski i odvija se po svim pravilima volonterskog menadžmenta i kodeksa, a u skladu sa Zakonom o volontiranju Republike Srbije. – napominju iz organizacije.

Prijavljivanje se vrši pomoću internet platforme koja se nalazi na linku.

Konkurs je otvoren do 10. jula.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *