Otvoren konkurs za domaćine volontere

tvrdjava filmski susretiZa mlade u Nišu koji vole i poznaju svoj grad i žele da ga u najboljem svetlu prikažu posetiocima, otvoren je konkurs za volontere domaćine.

Konkurs je objavljen u okviru programa „Nis Greeters“ ili „Dobrodošli u Niš“ namenjen mladima od 18 do 30 godina. Griteri/ke su volonteri – domaćini grada koji na specifičan, manje formalan način, ukazuju dobrodošlicu posetiocima grada.

Volonteri domaćini nisu klasični turistički vodiči, već gostima pružaju mogućnost otkrivanaja skrivenih lepota grada, sticanja novih prijateljstava, saznanja o stanovnicima grada i svakodnevnom životu u njemu.

Za učešće u ovom programu biće izabrano 20 volontera koji će proći trodnevnu obuku i odmah nakon toga krenuti da rade. Pored dobrog poznavanja teritorije i istorije grada, potrebno je da „griteri“ poznaju strane jezike, minimum engleski, a poželjno je i znanje drugih jezika. Prijavljivanje će trajati do 20. januara.

Projekat realizuju Centar lokalne demokratije LDA, Kancelarija za mlade Medijana i Turistička organizacija Niš, a finansira Ministarstvo omladine i sporta, Republika Srbija.

Sve dodatne imformacije, kao i prijava za ovaj projekat, mogu se naći na sajtu www.greeters.visitnis.com

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *