Osvojite prvi srpski erotski roman

Korice knjige

Korice knjige

Vulkan izdavaštvo i Super radio vam poklanjaju roman prvenac Zorane Šults „Ukus greha“.

Oni koji osvoje roman mogu čitati o hrabroj, provokativnoj i do poslednje reči istinitoj ispovest junakinje romana „Ukus greha“ i poći na putovanje kroz neverovatan život autorke.

Na stranicama ove knjige opisane su ljubavi, one prave i one samo za jednu noć, veze sa slavnim muškarcima, glumcima, slikarima i muzičarima koji su klečali pred njom, avanture, pustolovine, životne nedaće, uspesi, brak, preljuba, zabranjene veze i tajne koje drugi nikada ne bi priznali.

Naša junakinja koja je još kao dete odbačena, kasnije će vrlo brzo doći do bogatstva i statusa, ali kažeda je  život na visokoj nozi nije je promenio.

Ona ne krije da je istovremeno fatalna zavodnica, supruga posvećena svom mužu čak i kada je on izda i prevari, majka koja je dala najlepši deo sebe svojoj deci.

Ne pretvara se. Nijedno osećanje u ovoj priči nije sakriveno: ni čudesan ukus erotike koji pršti sa stranica romana „Ukus greha“, ni ljubav, velika i bezuslovna, od koje počinje i završava se autorkino putovanje.

Ukoliko želite da osvojite knjigu, potrebno je da u komentaru teksta napišete naziv svoje omiljene erotske knjige i da je opišete ukratko (napišete zašto vam je privukla pažnju, da li vam se i zašto sviđa knjiga…). Dvoj vas, koji budu imali najviše sreće osvojiće roman „Ukus greha“ u izdanju Vulkan izdavaštva. Imena dobitnika objavićemo u emisiji Cool presek u utorak 23. jula. Potrebno je, dakle, i da slušate sutrašnju emisiju kako biste potvrdili svoju nagradu.

Igra kreće sad

Ukoliko želite da i vi dobijete

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

3 komentara na “Osvojite prvi srpski erotski roman

 1. Darija Haron – Bekstvo iz Harema

  Na vlast dolazi novi paša, a robinja Lejla uspeva da pobegne iz njegovog harema u Aleksandreti. Na brodu, na koji se ukrcala, sreće mladog plemića Džastina, zatvorenika koga je oslobodio novi paša, koji pristaje da je primi u svoju kabinu i ne prijavi je, pod uslovom da ga ona zauzvat nauči veštinama vođenja ljubavi. Nakon putovanja prepunog erotike i strasti, njihovi putevi se u Engleskoj razilaze. Džastin, međutim, ne može da zaboravi svoju lepu saputnicu i neprekidno traga za njom po sirotinjskom Londonu i javnim kućama. Ne zna da je Lejla zapravo pobegla na imanje svog dede u Kornvalu. Kada se ispostavi da deda namerava da je prisili da se uda za neprivlačnog suseda, Lejla se kao družbenica jedne udovice željne života vraća u London. Lejla i Džastin ponovo se sreću, a paša, od koga je Lejla pobegla, dolazi u posetu Londonu…

  I romantična ljubav i prefinjena erotika!
  0
 2. Moja omiljena erotska knjiga je Dablin strit. Sama reklama mi je privukla paznju, a kada sam krenula da je citam nisam mogla da je ostavim dok nisam celu knjigu procitala. Preporucujem je kao lagano stivo, idealno za odmor.
  0
 3. Isidora Bjelica- Dama iz Monaka

  Zabavan i intrigantan roman. Svidja mi se način pisanja i tema . Takodje na interesantan način spisateljica koketira sa provokativnim, nežnim i sofiticiranim . Inače knjiga je glamurozna priča o bogatima i ukletima, o starenju i podmaldjivanju, takodje se bavi i otkrivanjem misterije o smrti Grejs Keli tako da može biti interesantna za radoznale sa istorijske strane.
  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *