Osvojite popust za Međunarodni letnji akademski kurs

best niš, letnji akademski kursUdruženje studenata tehnike Evrope – Best iz Niša organizuje i ove godine Međunarodni letnji akademski kurs. Deveti po redu kurs biće održan od 22. do 30. jula, a Super radio vam poklanja kotizacije za ovaj kurs sa popustom od 50%.

Ukoliko želite da se družite, steknete nova iskustva, razmenite znanja sa kolegama iz inostranstva koji dolaze na ovaj kurs, a još vas interesuje i programiranje evo šanse za vas i da platite kotizaciju sa 50% popusta.

Akademski deo kursa se sastoji od 30 sati stručnih predavanja, treninga i radionica. Učesnici kursa će imati prilike da čuju o Android programiranju kao i alatima koje mogu da koriste za što efikasniji rad u timu. Novostečena znanja će odmah moći da primene prilikom razvijanja aplikacije i rada u mulitinacionalnom okruženju. Predavanja će držati profesori sa Univerziteta u Nišu, kao i predstavnici kompanija koji su vodeći u ovom sektoru.

kurs 2Kako do nagrade? 

U komentaru na ovaj post potrebno je da napišete kratak odgovor na pitanje „Koja je vaša andorid aplikaicja iz snova?“.

Kada vaš komentar bude odobren na sajtu, sledeći korak je da slušate Super radio.

Dvoje vas, nasimičnim izborom, biće prozvano u emisiji Cool presek u petak 15. jula u terminu od 12 do 14 sati.

Ukoliko budete čuli svoje ime i vaš odgovor na pitanje, pozovite broj i popust na cenu kotizacije je vaš.

Link za slušanje programa: tunein.com/radio/Super-radio-s232790/

Puna cena osmodnevnog kursa je 1300 dinara, a dvoje vas će platiti 650 dinara.

Srećno!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Osvojite popust za Međunarodni letnji akademski kurs

  1. Moja android aplikacija iz snova je aplikacija koja bi ucila decu programiranju kao i nacinima da se zastite na internetu i to sve kroz igru i zabavu.
    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *