Osvojite novu knjigu autorke Sofi Kinsela

kupoholicarka_spasava_stvar-sofi_kinsela_vBeki kreće u akciju da ispravi nepravdu u urnebesnoj i vedroj završnici svoje američke avanture koja je započela knjigom Kupoholičarka u Holivudu. Slušajte pažljivo Cool presek od 12 do 14 i knjiga „Kupoholičarka spasava stvar“ može biti vaša.

U današnjem Cool preseku naša gošća je Maja Kamenov koja nam predstavlja debatu  „Srbija na tromeđi: EU-NATO-Rusija“.

Takođe, novinar Politikinog zabavnika Marko Jerinić vam predstavlja novi broj ovog lista, a Anita Momčilović iz izdavačke kuće Laguna novitet u ovoj izdavačkoj kući.

Ukoliko pak želite da vikend upotpunite dobrim filmom, Vlada Stanojević iz bioskopa „Kupina“ vam predstavlja novi repertoar.

Naravno, i danas imamo nagrade za vas:

  • Novi broj lista „Politikin zabavnik“
  • Karte za večerašnje igranje predstave „Mala“ u Narodnom pozorištu od 20 sati
  • Knjigu: „Kupoholičarka spasava stvar“ autorke Sofi Kinsela
  • Karte za projekcije filmova: „Pad Londona“ – subota 22:00 i „Braća po babine linije“ – subota 20:30

Emisija Cool presek od 12 do 14 sati samo na superradio.rs

Slušamo se 🙂

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *