Osvojite knjigu „Napet šou“ koju vam uručuje Marčelo

napet sou tekstKnjigoalbum – knjiga sa diskom „Napet šou“ autora Marka Šelića biće predstavljena i u Nišu. Promocija je zakazana za subotu, 29.novembra od 15 sati u knjižari Delfi u Voždovoj ulici. Super radio i izdavačka kuća „Laguna“ vam poklanjaju potpisane knjige koje će vam Marčelo uručiti lično.

Knjiga „Napet šou“ osim tekstova svih pesama, sadrži i fotografije rada na albumu i knjizi, kao i autorske tekstove koji šire sliku o pesmama i diskutuju teme „Napetog šoua“ kažu u izdavačkoj kući Laguna. Marko Šelić nije jedini autor tekstova, pored njega u knjizi se kao autori pojavljuju i reditelj Kokan Mladenović, pisci avid Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, „rok-enciklopedija“ Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović.

Kako do svoje knjige?

Vaše je da nam kroz odgovor na pitanje „Koji je vaš napet šou?“ pošaljete odgovor na info@superradio.rs. Rok za slanje je petak, 28. novembar do 12 sati, a zajedno sa svojom pričom pošaljite nam i podatke: ime, prezime, broj lične karte i kontakt telefon. U emisiji Cool presek od 12 do 14 sati ukoliko budete čuli svoje ime možete nas pozvati i potvrditi svoju nagradu, a nagrađujemo četvoro najkreativnijih.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *