Osvojite knjigu „Moje savršeno nesavršeno dete“ Borisa Vujičića

cool presek-tekstEmisija Cool presek i Vulkan izdavaštvo imaju poklon za vas. Ukoliko nas budete pažljivo slušali od 12 do 14 sati imate mogućnost da osvojite knjigu Borisa Vujičića „Moje savršeno nesavršeno dete“.

Najveća studentska organizacija AIESEC priprema jednodnevnu aktivnost „Novi lideri“ a kako je sve zamišljeno i kako da se i vi prijavite reći će nam Katarina Jovanović i MIlena Marković iz orve organizacije.

Julija Krstić mlada spisateljica sinoć je u Deli prostoru imala promociju svoje knjige „Plave price ne umiru“, a ona je danas sa nama rezimiraće utiske sa promocije, ali će i predstaviti svima vama koji niste bili svoju knjigu.

U saradnji sa Vulkan izdavaštvom danas vam predstavljamo knjigu „Moje savršeno nesavršeno dete“ autora Borisa Vujičića. Kako mnogi kažu knjiga koja će vam pružiti snagu, hrabrost i nadu.

Večeras u Narodnom pozorištu možete pogledati predstavu „Edmund Kin“ od 20 sati, a ukoliko želite da osvojite karte slušajte nas pažljivo.

Za kvalitetno slušanje programa Super radija i emisije Cool presek predlažemo vam aplikaciju Tunein.

Bilo da slušate preko mobilnog telefona ili računara, samo ukucajte: http://tunein.com/radio/Super-radio-s232790/

Slušamo se!

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *