Osvojite knjigu „Jedan po jedan“ koju će vam uručiti Toni Parsons

jedan_po_jedan-toni_parsons_vJedan od najpoznatijih svetskih pisaca, Toni Parsons, gostovaće u Nišu i družiti se sa svojim čitaocima u petak 31. oktobra u knjižari Delfi u Voždovoj 4. Izdavačka kuća „Laguna“ i Super radio vam poklanjau knjige koje će autor potpisati samo za vas i pokloniti vam na druženju u knjižari.

Povod za gostovanje britanskog pisca je njegov najnoviji roman „Jedan po jedan“. Reč je o trileru koji je pun preoketa o londonskom serijskom ubici koga zbog žrtava među najbogatijim žiteljima ove metropole društvene mreže obožavaju.

Super radio i izdavačka kuća „Laguna“ vam poklanjaju tri potpisane knjige!

Ukoliko i vi želite knjigu sa posvetom autora koju će vam Toni Parsons uručiti na druženju u Nišu dovoljno je da na naš mejl info@superradio.rs pošaljete vašu anegdotu sa društvenih mreža. Vi birate da li je to događaj sa Fejsbuka, Tvitera, Instagrama ili neke druge društvene mreže.

Svoje odgovore nam šaljite do petka, 31. oktobra u podne, a tri najkreativnija i najinteresantnija pisma osvajaju knjige. Prilikom slanja anegdoda na naš mejl pošaljite nam i vaše osnovne podatke: ime, prezime, broj telefona i broj lične karte.

Takođe, veoma je bitno i da slušate emisiju Cool presek u petak, 31. oktobra od 12 do 14 sati. 

Ukoliko budete čuli svoj odgovor na postavljeno pitanje uživo u emisiji, morate nas odmah pozvati kako biste potvrdili svoju nagradu.

Budite kreativni i osvojite svoj primerak knjige. 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *