Osvojite knjigu „Igre gladi – Lov na vatru“ Suzan Kolins

igre-gladi-txtBioskop Vilin grad i Super radio poklanjaju vam knjigu „Igre gladi – Lov na vatru“ Suzan Kolins u izdanju Vulkana.

Ovaj roman koji je po oceni USA Today-a odlična mešavina trilera, naučne fantastike i romanse, a po oceni Stivena Kinga „žestok roman u kojem se radnja brzo odvija držeći vas u neprestanoj neizvesnosti“ možete osvojiti postavljanjem komentara na stranici Super radija na Fejsbuku ispod posta o nagradnoj igri.

Komentar treba da sadrži preporuku nekog filma ili romana koji je po važem mišljenju dobro ekranizovan na filmskom platnu, a autora komentara, koji osoji najviše lajkova do 13:30, „prozivamo“ u emisiji „Cool presek“, koja se emituje od 12 do 14 sati na Super radiju.

Više o knjizi možete pročitati ovde.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

3 komentara na “Osvojite knjigu „Igre gladi – Lov na vatru“ Suzan Kolins

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *