Osvojite karte za koncert Ortodox Celts-a ove subote

kelti-fan-sa-kapicom-tekstHoćete li propustiti predzadnji koncert Ortodox Celts-a na prolećnoj turneji „St. Patrick’s Day Tour 2014“? Pravi ljubitelji su već kupili karte u to ne sumnjamo, ali ako su čekali poslednji trenutak ili nisu bili u mogućnosti – evo rešenja (što bi rekao Radovan III)!

Bilo bi nam posebno drago da karte osvoji neko ko Ortodoksne Kelte nije nikada slušao/la uživo, jer će posle prvog iskustva sigurno redovno biti na njihovim koncertima!

Dakle, sastavite svoju listu od 5 omiljenih pesama Kelta, postavite u komentaru ispod teksta, sakupite najviše lajkova za svoj muzički izbor i u subotu, 22. marta u 12 sati, dvoje vas osvaja po ulaznicu. Od nas toliko, a vi pripremite nešto zeleno za obući i sačuvajte dobro raspoloženje ove subote!

Karte preuzimate na ulazu u klub Juridicum na Pravnom fakultetu u Nišu, a preporuka je da na koncert dođete na vreme (počinje u 21:30 sati).

Organizatori, ali verujemo i fanovi, očekuju paljenje strasti publike, kao i svaki put. Naravno radi se o čisto metaforičkom požaru, ništa stvarno ;)!

Budite brzi i puno sreće (ne gubite vreme tražeći detelinu s četiri lista)!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

8 komentara na “Osvojite karte za koncert Ortodox Celts-a ove subote

  • Vladimire, osvojili ste ulaznicu za koncert. Kontaktirali smo Vas na adresu koju ste nam ostavili, prosledite nam samo potrebne podatke koji su nam potrebni za spisak. Lep provod 😉
   0
 1. 1. A Moment… Like The Longest Day
  2. Green roses
  3. Far Away
  4. Can You Get Me Out?
  5. Against The Wind
  0
 2. Ja kartu imam, ali mi treba za devojku 🙂
  1. Far away
  2. Green roses
  3. Rocky road to Dublin
  4. Foggy due
  5. Star of the county down
  0
  • Gorane, osvojili ste ulaznicu za koncert. Kontaktirali smo Vas na adresu koju ste nam ostavili, prosledite nam samo potrebne podatke koji su nam potrebni za spisak. Lep provod 😉
   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *