Osvojite karte za koncert Marka Luisa u Nišu

cool presek-tekstEmisija Cool presek od 12 do 14 sati samo na Super radiju. Ukoliko budete pažljivo slušali program imate mogućnost da osvojite karte za koncertnu promociju Marka Luisa u Nišu.

U današnjem Cool preseku govorimo o:

  • Odredu izviđača Lola koji ove godine proslavlja 55 godina postojanja, kao i o ovogodišnjem odmoru u kampu u Stolivu sa Milanom Jankovićem iz odreda
  • Jednodnevnoj edukaciji na temu Online novinarstva sa urednicom Studentskog dnevnog lista Anđelkom Đokić i predavačicom Aleksandrom Kocić
  • Teretani koja može da generiše struju sa tvorcem ove zamisli Markom Živanovićem
  • Koncertu Masima Savića u Nišu sa promoterom Veroljubom Radojkovićem

Takođe, vodimo vas i na još jedan koncert i to Marka Luisa u Nišu. Ukoliko želite da osvojite karte za koncertu promociju ovog kantautora slušajte nas pažljivo.

Emisija Cool presek od 12 do 14 sati samo na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *