Osvojite karte za koncert Elementala u Nišu!

Autorka: Maja Bota

Autorka: Maja Bota

Super radio voli Elemental, po reakcijama Nišlija na njihov nastup na „E-Tvrđavi“ 2013. u niškoj Tvrđavi, i ovaj grad voli Elemental. A sada sledi proverena šema za sve ljubitelje ovog zagrebačkog benda u Nišu.

Ako i vi poštujete ovaj bend i rado bi ste sa njima proslavili 15 godina postojanja na turneji koja obuhvata i naš grad (subota, 30 novembar 2013. klub Juridicum na pravnom fakultetu u Nišu), napišite par njihovih pesama (najmanje 3) koje se vama najviše dopadaju u komentaru ispod ovog teksta.

Tri autora lista sa najviše lajkova u četvrtak će biti „prozvani“ u emisiji Cool presek od 12 do 14 sati, kada će i osvojiti karte.

Svoje ulaznice možete preuzeti u petak, 29. novembra od 12 do 14 sati.

http://www.superradio.rs/info/da-li-imate-kartu-za-koncert-elementala-nisu/

 http://www.superradio.rs/info/elemental-na-turneji-nisu/

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

12 komentara na “Osvojite karte za koncert Elementala u Nišu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *