Osvojite karte za EKV tribute bend „Krug“!

ekv-1Postavite u komentaru ispod teksta na sajtu svoje omiljene 3 pesme grupe EKV. Prve tri liste sa najviše „pozitivnih ocena“ nagrađujemo kartama za koncert grupe „Krug“, tribute to EKV bend, koji će biti održan u petak, 15. novembra u klubu “Juridicum” na Pravnom fakultetu od 21:30.

Dobitnici karata biće objavljeni u petak, 15. novembra u 12 sati u emisiji Cool presek na Super radiju, a svoje karte mogu podići u prostorijama radija u Zoni II, lokalu 75 na 2. spratu do 14:30 sati.

Karte će se u pretprodaji naći od srede 23. oktobra po ceni od 500 dinara u muzičkim radnjama: Vintage shop (Davidova ulica kod Sinagoge), Music House (ulica Generala Milojka Lešjanina kod simfonijskog), CD Sound (novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Na dan koncerta cena ulaznice biće 700 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

20 komentara na “Osvojite karte za EKV tribute bend „Krug“!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *