Osvojite karte za Danube Fun Fest

Danube tekstDrugi međunarodni Danube Fun Fest održaće se u Donjem Milanovcu od 9. do 14. avgusta. Gosti iz Alžira, Azerbejdžana, Turske, Grčke, Libana, Italije, Nemačke i Francuske predstavljaće svoje zemlje kroz sportske turnire u odbojci, malom fudbalu, stonom tenisu i ostalim raznovrsnim aktivnostima festivala. Zgrabite svoju besplatnu kartu i ne propustite odličnu zabavu.

Prošle godine na prvom međunarodnom sportsko – edukativnom Danube Fun Festu bilo je više od 300 stranih i 6000 domaćih turista u Donjem Milanovcu. Ovaj jedinstveni festival od 9. do 14. avgusta jedinstven je po tome što spaja sportske, edukativne, kulturne i zabavne sadržaje.

U sportskom delu festivala biće organizovana međunarodna takmičenja u malom fudbalu. odbojci na pesku, stonom tenisu kao i basketu 3 na 3. Planirane su i Igre bez granica, čiji je cilj da se takmičari i posetioci festivala opuste, nasmeju i dobro zabave. Od krosa, štafeta, plivanja, pa do orijentiringa, raznih poligona u prirodi i potrage za blagom.

U pauzama između ovih takmičenja planirani su i organizovani izleti do Lepenskog vira, Rajkove pećine, brodom do Trajanove table i uklesanog lika Decebela na kojima će učesnicima biti predstavljene prirodne lepote i kulture ovog kraja.

Festival ima i svoj muzički program. Prema najavama organizatora ove godine nas očekuju nastupi Kikija Lesendrića i Pilota, orkestra Danijele Veselinović, grupe Bed kopi kao i disk džokeja: Geo Da Silva, Igor Garnier, Gruver i mnogi drugi, a kompletan program možete pogledati na ovom linku.

Kako do karata?

Za vas smo pripremili pet narukvica za sve dane trajanja festivala.

U komentaru na ovaj post napišite nam koja je vaša asocijacija na Donji Milanovac i šta očekujete od Danube Fun Fest-a i slušajte nas pažljivo.

Petoro vas biće prozvano u emisiji Cool presek u ponedeljak 8. avgusta od 12 do 14 sati.

Ukoliko čujete svoje ime u programu potrebno je da nas pozovete i potvrdite svoju narukvicu.

Link za slušanje programa: http://tunein.com/radio/Super-radio-s232790/

Srećno!

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *