Osvojite besplatne karte za bioskop „Vilin Grad“

cool presek-tekstU saradnji sa bioskopom „Vilin Grad“ vam poklanjamo karte za aktuelne filmske projekcije u ovom bioskopu. Slušajte nas pažljivo od 12 do 14 sati i karte mogu biti vaše.

U današnjem izdanju emisije Cool presek govorimo o:

– Panel diskusiji o vršnjačkom nasilju koja je zakazana za danas u 17 sati na Pravnom fakultetu, a naš gost je organizator Ivan Mitić

– Ukoliko vas zanimaju besplatne rock i pop muzičke radionice naš gost Miloš Stanojković će vam predstaviti kako da budete deo njihovog tima ali i kada imate mogućnost da čujete polaznike ovih muzičkih radionica

– Sa predstacnicima Saveza studenata Pravnog fakulteta o studentskom listu „Pravnik“

– Novom repertoaru bioskopa „Vilin Grad“ sa Ivanom Miljković

– Projektu „Uspostavljanje omladinskog kluba u okviru Kancelarije za mlade Grada Niša“ a naš gost je koordinator kancelarije mija Petrović.

I u današnjoj emsiiji imamo poklone za vas.

Ukoliko nas budete pažljivo slušali imate mogućnost da osvojite karte za filmove u bioskopu „Vilin Grad“. U današnjoj emisiji vam poklanjamo karte za filmove:

* „Most špijuna“ – petak 19:30

* „U srcu mora“ – petak 22:00

Emisija Cool presek od 12 do 14 sati samo na superradio.rs

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *