Osmeh na lica i polazak iz Stoliva

stoliv jaje na glavu tekst

Izviđači koji su već sedam dana na letovanju u Stolivu, danas završavaju svoju smenu u ovom crnogorskom letovalištu.

Poslednjeg dana letovanja pod zvezdama, protiče u kupanju i u igrama bez granice. Zbog lošeg vremena, izviđači nekoliko dana nisu mogli da se kupaju u moru, ali su danas pokušali, bar malo, da nadoknade i kupanje i sunčanje. Na plaži svi su uživali u igrama na plaži i u vodi, a po povratku takmičili su se u kvizu znanja. I opet su rekviziti bili živa jaja. Naime, da bi neko od učesnika odgovorio tačno na pitanje, pre nego što da odgovor, treba da razbije jaje o glavu. Nakon ove igrice i kupanja u moru, logično, usledilo je i tuširanje i pripreme za ručak.

Starešina smene, Jovana Danilović, kaže da je prezadovoljna kako je proteklo letovanje, a mi možemo da potvrdimo i u ime dece kroz uključenja koja smo radili uživo iz Stoliva. I ona napominje, da je sve pa i štabu omela kiša „te su deca ostala suva“, ali je provod bio zagarantovan i u kampu.

Nakon još jednog lepog ručka, i rashlađivanja uz lubenicu usledile su nove igre bez granice, a nakon toga sledi pakovanje kofera i povratak svakodnevnim obavezama. Planirano je da se iz Stoliva krene oko 20 sati, a očekivani dolazak u Niš je za 12 sati na istom mestu odakle su i autobusi sa 130 izviđača krenuli.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *