Osetite predizbornu tišinu na Staroj planini

Stara planina Svi u prirodu tekstSavez za rekreativni sport ništa ne prepušta slučaju. Da se kojim slučajem ne bi omakla koja izborna poruka u dan pred izbore, njihov predlog je jednodnevni izlet na Staroj planini.

U subotu 15. marta u okviru tradicionalne akcije „Svi na sneg“ Savez za rekreativni sport grada Niša organizuje jednodnevni izlet na Babin zub.

Cena kotizacije je 500 dinara, a mesto se može rezervisati u Turističkoj organizaciji Niša u Voždovoj ulici. Radno vreme kancelarije je radnim danima od 8 do 19 sati, a subotom od 8 do 12 sati.

Ono što je jako bitno jeste da je svaki putnik osiguran, i da uz vođu puta i rekreatora sa izletnicima ide i lekarska ekipa.

Na prošlonedeljnoj akciji, prema podacima Saveza za rekreativni sport grada Niša, oko 50-ak Nišlija i Nišlijki je dan provelo u prirodi.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *