Osamdesetoro mladih učestvovalo na prvom Youth Speak Forumu

Youth Speak tekstPrvi niški Youth Speak Forum je po prvim utiscima organizovan na zavidnom nivou. Osamdesetoro delegata čulo je govore uspešnih lokalnih preduzeznika kao i predstavnika korporativnog i javnog sektora.

Profesorka sa Ekonomskog fakulteta u Nišu, dr Marija Radosavljević, vlasnik bioskopa Kupina i predsednik udruženja “Mladi ambasadori” Branko Krsmanović i NLP masteri Lidija Marković Rosati I Thomas Björge podelili su svoje uspešne price sa ovogodišnjim delegatima.

Takođe, studenti su u okviru jučerašnjeg Youth Speak FOruma imali mogućnost i da učestvuju u interaktivnim radionicama, kao i da direktno razgovaraju o problemima društva sa predstavnicima korporativnog i javnog sektora:  Delhaize Serbia , Erste Banka, Triglav osiguranje, Adver City.

Uspešnost događaja ogleda se u prvim utiscima, a zadovoljni su kako delegati tako i predavači; dok je značaj ovakvog događaja prepoznalo i Ministarstvo prosvete, a učesnicima se obratio i Srđan Verbić minister u Vladi Srbije.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *