Organizovan prevoz iz Niša na koncerte Stinga, Nick Cavea i Scorpionsa u Beogradu!

Kao što smo najavili, u Beogradu će u drugom delu godine nastupiti najveće svetske muzičke zvezde i to Sting 17.09., Nick Cave and The Bad Seeds 28.10. & Scorpions 07.12.

Za ove koncerte organizovan je prevoz iz Niša do Kombank Arene i nazad, udobnim turističkim autobusima. Polazak je u 13h na dan koncerata, a povratak sat vremena po završetku istih.

Cena povratnog prevoza je 2000 dinara, a uplate se vrše u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 65).

Telefon za informacije je 063426958.

Ulaznice za pomenute koncerte mogu se kupiti preko sistema www.eventim.rs, a prodajna mesta u Nišu su: Turistička agencija “Big Star Travel” (Dušanova 65), knjižara ”Indigo” (Obrenovićeva 39), knjižara „Delfi“ (Voždova 4), pumpe “OMV”, “Fun travel” (Obrenovićeva bb, PC Gorča) & “Travego” (Koste Stamenkovića 5).

Tekst pripremio: Nikola Jovanović organizator.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *