Organizovan prevoz iz Niša na koncerte Lennyja Kravitza i Stinga u Sofiji

Glavni grad Bugarske će ugostiti dva velika imena muzičke scene na proleće – Leni Kravic nastupa u subotu 04. maja, a nakon njega i Sting – 01. juna.

Za ove koncerte organizovan je prevoz iz Niša, po ceni od 6500 rsd za ulaznicu i povratni prevoz do Sofije za koncert Lenija Kravica, i 6500rsd i više (u zavisnosti od željenog mesta u areni).

Polazak na oba koncerta je u 10 sati na dan koncerata, a povratak sat vremena po završetku istih.

Za koncert Lenija Kravica ostalo je još malo karata, budući da je i datum blizu, pa zainteresovani treba da se jave što pre.

Uplate se vrše u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i u turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a).

Telefon za informacije je 063426958.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *