Organizovan prevoz iz Niša na koncert Iron Maiden u Plovdivu 22.jula

Legendarni britanski heavy metal bend Iron Maiden nastupiće u bugarskom gradu Plodviv u nedelju 22. jula na festivalu Hills Of Rock. Popularni „Mejdeni“ dolaze u okviru turneje koja nosi naziv Legacy Of The Beast a na kojoj bend izvodi svoje najveće hitove kao što su: Aces High, 2 Minutes to Midnight, The Trooper, Sign of the Cross, Fear of the Dark, The Number of the Beast, Run to the Hills i mnoge druge.

Na ovaj koncert organizovan je polazak iz Niša u udobnim turističkim autobusima po ceni od 9.000 rsd uključujući ulaznicu i prevoz. Polazak je u 10 sati na dan koncerta a povratak sat vremena po završetku koncerta.

Uplate se vrše u Cd Sound music shop-u (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a). Ljudi iz ostalih gradova se mogu prijaviti na telefon: 063426958  koji je otvoren i za sve dodatne informacije.

Pored odlaska na pomenuti koncert, iz Niša je organizovan i prevoz na koncerte Saxon-a (28.juna) i Billy Idol-a (30.juna) koji će biti održani u Zaječaru, u okviru Gitarijade. Ova dva koncerta su besplatna a cena povratnog prevoza iz Niša je 1000 dinara. Uplate se vrše na istim adreasama a informacije se mogu dobiti na istom broju telefona kao i za koncert “Mejdena”.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *