Omladinski progresivni tim udruživanja mladih – OPTIM-UM u emisiji PONS

Optimum je niška nevladina organizacija koju čine studenti pedagogije, psihologije, sociologije i socijalnog rada, osnovana 2016. god. Svojim aktivnostima zahvata široki spektar socijalnih problema, s posebnim fokusom na prevenciju diskriminacije i nasilja u školama.

Prethodne godine aktivistkinje i aktivisti ove organizacije akreditovani su za bavljenje omladinskim radom prema standardima Nacionalne asocijacije praktičara/ki omlarinskog rada (NAPOR). Aktivno se bave omladinskim radom kroz razne aktivnosti kao što su radionice, tribine, istraživanja i humanitarne akcije.

O tome koje sve zanimljive aktivnosti čekaju ovu organizaciju u ovoj godini, slušajte u emisiji PONS, Super radija danas od 16 do 17 sati. Naše gošće biće Danijela Milošević, koordinatorka edulativnog sektora i Biljana Bajinović, koordinatorka sektora za promociju organizacije i odnose s javnošću.

Tekst: Ivan Novković

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *