Ogromno interesovanje za Orgazam u Nišu

Elektricni orgazam tekstNiška publika se, slobodno može reći, uželela Orgazma. Nakon skoro tri godine, prilika se pruža u petak 16. i nedelju 18. decembra u klubu Feedback.

Sigurni smo da svi vi koji volite i cenite rad beogradskog sastava Električni orgazam ste odmah protumačili početak teksta. Ali hajd da možda zaintersuje i ostale pa da otvore najavu za koncert sa tenedecioznim naslovom.

Legendarni beogradski sastav Električni orgazam nastupiće u Nišu u okviru turneje kojom bend proslavlja 30 godina od izlaska kultnog albuma „Distorzija“. Prema oceni kritičara ali i publike, album sa pesmama „Debela devojka“, „Ja sam težak kao konj“, „Ne postojim“, „Kapetan Esid“ i druge važi za jedan od najboljih jugoslovenskih rok albuma, a svrstan je i u najsupešnije u karijeri Električnog orgazma.

Prvobitno zakazani koncert za petak 16.decembar od 22 sati brzo je rasprodat, tako da su organizatori u saradnji sa menadžmentom benda odlučili da zakažu i drugi koncert – matine u nedelju 18. decembra od 18 sati.

Frontmen benda, Srđan Gojković Gile, ne krije oduševljenje:

Jako mi je drago da u Nišu postoji toliko interesovanje za Orgazmom. Niška publika je svedok našeg razvoja od samog početka karijere. Osamdesetih smo jako često svirali u Nišu i imali mnogo prijatelja tamo. Zadnjih desetak i više godina to se malo izgubilo i počeli smo ređe da dolazimo. Utoliko se još više radujemo koncertima koji dolaze. Niška publika je uvek vatrena i emotivna, a mi volimo baš takvu vrstu publike.Mislim da je baš super što je drugi koncert u nedelju od 18 sati, jer su ljudi u nedelju popodne obično slobodni, a u ponedeljak rade,tako da verujem da će taj termin super odgovarati kako Nišlijama,tako i ljudima koji dolaze sa strane,jer će moći ranije da se vrate kući.Mi smo uvek voleli da radimo netipične stvari i budemo van svih klišea i formi.Sećam se da smo recimo ’81. godine u beogradskom SKC-u svirali koncert u podne za devojčice.

Ulaznice po ceni od 700 dinara mogu se kupiti u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), pivnici Nemir (Obilićev Venac 35) i pivnici Ministarstvo (Vojvode Vuka 12).

Na dan koncerta će koštati 800 dinara,ako ih bude. Broj karata je ograničen kako bi svima bilo prijatno.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *