Ogromno interesovanje za akciju „Svi na sneg“

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Jednodnevnu akciju „Svi na sneg“ Nišlije i Nišlijke su prihvatile i više nego dobro pokazuje statistika Saveza za rekreativni sport grada Niša. Akcija se nastavlja i ove nedelje, a planiran je odlazak na Staru planinu.

Prognoza kaže da skijaše i rekreativce očekuju stabilnije vremenske prilike nego prethodnih dana, a i snega ima dovoljno.

Akcija „Svi na sneg“ pokrenuta je ove godine opet pre dva vikenda, a na Staroj planini boravilo je više od 250 rekrativaca.

Ovonedeljni izlet organizovan je do Stare planine, a kotizacija za jednodnevni izlet košta 500 dinara i može se uplatiti u Turističkoj orgnaizaciji Niša u Voždovoj ulici svakog radnog dana od 8 do 19 sati.

Polazak je planiran za 7 sati sa parkinga kod tvrđavskog mosta, a svaki putnik je osiguran i uz vođu puta i rekreatora obezbeđena je i lekarska ekipa.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *