Odložen koncert EKV tribute benda „Deca iz vode“ za 25. avgust

Deca iz vodeUmesto u petak, 19. avgusta, koncert EKV tribute benda „Deca iz vode“ u Nišu biće održan u četvrtak, 25. avgusta 2016. u dvorištu Banovine.

Koncert je pomeren zbog vremenskih prilika koje se očekuju ovog petka!

Jedno od glavnih obeležja ovog benda je što je to jedini naš tribute koji je istovetan nekadašnjoj postavi EKV-a. U ulozi M.M, kao vokal i gitara, je Zoran Mladenović (Kiza Bluza bend, So Sabi, Jelizaveta Bam), a kao nekad Margita klavijature svira već poznata mlada umetniica Luna Škopelja(Master Blaster, Čovek Vuk, Svi na pod, Xanax). Bas gitaru svira Srđan Nikolić, a bubnjeve Nikola Rajović.

Koncert će trajati preko dva sata a u set listi su svi najveći hitovi sa svih albuma EKV uključujući i Katarina II i Šarlo Akrobata period. Energija i emocija koja dolazi sa bine je odlična, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Od strane muzičke i stručne javnosti bend je proglašen za najbolji EKV tribute koji je postojao, kao i da je ceo nastup i zvuk najpribližniji originalu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *