Od hidroelektrana, preko biospeleologije do vrela – Prirodnim tempom

U današnjoj emisiji osvrćemo se na neke protekle teme u razgovoru sa jako značajnim gostom: Dankom Jovićem, rukovodiocem niške kancelarije Zavoda za zaštitu prirode Srbije.

Posebnu pažnju posvećujemo gorućem pitanju – mini hidroelektrana na našim rekama, o čemu je bilo reči na početku nove sezone.

U ostalim rubrikama očekujte vesti o najnovijem kamuflažnom patentu, o biljci od koje se pravi zdravi prirodni zaslađivač (Stevia rebaudiana) i o nekim od najnovijih dešavanja u kojima biste i vi mogli da učestvujete.

Posebno izdvajamo najavu prvog terena novog biospeleološkog društva Srbije, a koji će se održati od 26. do 29. oktobra u okolini Niša.

Na kraju emisije vas vodimo u divlje kutke homoljskog raja i govorimo vam o Krupajskom vrelu.

Preporučujemo i da večeras nakon 00:00 izadjete u prirodu i posmatrate noćno nebo … zbog čega? Otkrivamo vam danas od 17:00!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *