Od danas u prodaji najskuplja igrica svih vremena

Foto: www.gottabemobile.com

Foto: www.gottabemobile.com

Kompanija „Bandži“ danas će na tržištu izbaciti dugo očekivanu igricu Destiny za koju gejmerski stručnjaci tvrde da će promeniti svet video igara.

Ova igra, za koju se procenjuje da će privući 10 miliona igrača, je naučno-fantastična priča smeštena 700 godina budućnosti. Igrači će, sami ili sa prijateljima, braniti ljudsku vrstu od vanzemaljaca, a samim tim i od istrebljenja.

Kada je u julu puštena beta verzija probao ju je neverovatan broj ljudi – 4,6 miliona.

Destiny, u koju je uloženo 500 miliona američkih dolara i mnogo godina rada da bi svet u njoj pomerio granice i privukao igrače, moći će da se igra samo putem interneta.

Ovo je prva igra kompanije „Bandži“ nakon Halo koju je lansirala 1999. i njene nastavke u narednim godinama.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *