Očišćeno korito Gabrovačke reke

ciscenje-gabrovacke-reke0

Izvor: Fejsbuk stranica Odreda izviđača „Josif Pančić“ iz Niša

Korito Gabrovačke reke očišćeno je zahvaljujuci udruženim naporima mladih izviđača Odreda “Josif Pančić”, Odreda izviđača „Lola“, studenata Fakulteta zaštite na radu i udruženja građana „Društveno odgovorni mladi“ (DOM).

Izveđu dve i tri tone otpada sakupilo je stotinak mladih Nišlija, a po njihovom raspoloženju moglo se videti, da su ovaj zadatak shvatili i kao važan zadatak, ali i kao dobru zabavu.

Na kraju su ipak s ponosom mogli da se okrenu i pogledaju čisto korito Gabrovačke reke i to samo zahvaljujući vlastitom trudu.

Akciju je podržala i gradska opština Medijana, a sakupljeni otpad sa meste na kom je prikupljen odvezli su radnici JKP Madiana.

Svaka čast za vredne mlade Nišlije!

Očišćeno korito Gabrovačke reke

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *