Obuka za početnike u biznisu

Kancelarija za mlade tekstZa sve one koji planiraju da pokrenu svoj biznis, a žele da se edukuju na ovu temu i saznaju kako biti uspešan početnik u biznisu planirano je trodnevno okupljanje u Nišu. Svi koji budu prošli obuku na kraju dobijaju i sertifikat koji izdaje Ministarstvo privrede.

Bespaltna obuka za početnike u biznisu planirana je da se održi od 9. do 11. decembra u Sali u prizemlju Skupštine Grada Niša (ulica Nikole Pašića 24) od 10 do 14 sati. Obuku organizuje Regionalna razvojna agencija „Jug“ i Nacionalna agencija za regionalni razvoj. Prema najavama sve polaznike obuke na kraju očekuje i sertifikat koji izdaje Ministarstvo privrede.

Ukoliko želite i vi da prisustvujete trodnevnoj obuci potrebno je da na mejl kzm.nis@gmail.com pošaljete lične podatke: ime, prezime i broj telefona.

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *