Obnovimo kuću sa početka Šećer male

Vatra i nešto tekstJedna od najstarijih kuća u Nišu, poznata iz filmova “Pljačka Trećeg rajha” i “Zona Zamfirova” zahteva pažnju svih ljudi dobre volje. Nakon što je prošle godine izgorela, pojavila se i inicijativa za obnovu ove kuće i to kroz humanitarnu predstavu.

Prema rečima organizatora ove akcije u humanitarnoj predstavi “Vatra i nešto” svoje učešće su najavili “najbolji glumci, književnici i slikari” ali složićete se svrha ove predstave niije da učesnike nakon ili pre izvođenja susrećemo u bekstejdžu kako bi se slikali te zar ne?

Kuća u Jeronimovoj ulici broj 4 u Nišu stara 2 veka je svakako građevina koja zahteva našu pažnju, a i retko ko prolazeći pored nje ostane ravnodušan: prisećajući se scena iz filmova ili podsećanjem na prošla vremena.

Karte za predstavu koja je zakazana za nedelju, 10. maja od 20 sati u Narodnom pozorištu mogu se kupiti po ceni od 200 dinara u muzičkoj radnji Happy house (TPC Kalča) od 16 do 21 sat, bioskopu “Kupina” od 10 do 22 sata kao i na sam dan održavanja ispred Narodnog pozorišta.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *