Objavite svoj naučni rad u zborniku „Nova naučna edukativna misao“

zbornik tekstZa sve one koji žele da objave svoj prvi naučni rad zbornik „Nova naučna edukativna misao“ otvorio je poziv za objavljivanje novih tekstova. Konkurs traje od 10. avgusta do 15. septembra, a štampanje radova planirano je za kraj oktobra 2014. godine.

Konkurs za objavljivanje radova otvoren je za sve bez obzira na godine starosti, zanimanje, a sve što je potrebno jeste da ste student i dalje ili da ste diplomirali. Dakle svi oni sa osnovnih, master ili doktorskih studija akreditovanih Univerziteta u Srbiji i celoj Evropi mogu da se prijave.

U Nomotehničkom Centru iz Beograda, kažu da je cilj ovog zbornika (koji ima već osam izdanja) da „pruži sigurno mesto za objavu svima kojima je to potrebno radi završetka fakulteta, upisa na master ili doktorske studije, kao i svima koji bi negde da započnu karijeru pisanja i objavljivanja“.

Za sve one koji nemaju ideju šta bi pisali, u centru kažu da trenutno promovišu „inovativno rešenje za lokalne probleme“ gde je potrebno da se uoči jedan od najbitnijih problema u kraju i tragom svoje profesije dati model rešenja. Takođe, za sve one koji imaju svoju temu, potrebno je da predlog teme proslede uređivačkom odboru koji će i odgovoriti da li se ista može objaviti.

Rok za podnošenje prijava je 15. septembar, a sve informacije možete videti i na ovom linku.

Srećno.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *