Obio spavaću sobu i uzeo nakit i novac

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Nišlija D.A. (24) sumnjiči se da je 28. januara obio porodičnu kuću i iz spavaće sobe oduzeo novac i nakit. U policiji sumnjaju da je istog meseca obio i kazandžijsku radnju.

Nakon obijanja porodične kuće osumnjičeni je oduzeo oko 63 hiljade dinara i nakit kažu u policiji. Takođe, sumnja se da je D.A. dva dana kasnije u toku noći obio i kazandžijsku radnju u Nišu iz koje je oduzeo 15 kilograma bakarnog otpada, bakarne prskalice, bakarnu lulu za kazan, tri kotlića i 11 kilograma mesinganog otpada.

Osumnjičenom D.A. određeno je zadržavanje do 48 sati, a nakon čega će biti sproveden nadležnom tužilaštvu u Nišu kažu u policiji.

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *