Obeležavanje 40 godina od premijere filma „Kosa“ na festivalu PozitivNI

Muzičko-scenski nastup pod imenom „Harmony and understanding“ održaće se 30. maja sa početkom od 21h u parku Čair. Niška publika moći će na ovom nastupu da uživa u kultnim numerama i replikama dela „Kosa“.

U izvedbi nastupa „Harmony and understanding“ učestvovaće blizu stotinu niških muzičara, glumaca i umetnika koji će svojim performansom obeležiti 40 godina od nastanka kultnog filma „Kosa“.

Nastup „Harmony and understanding“ je u produkciji festivala PozitivNi, u saradnji sa Fakultetom umetnosti Niš.

Iste večeri od 20 časova posetioci festivala PozitivNI moći će da pogledaju pretpremijeru kratkometražnog filma „Lui Lack, tu no tienes la culpa“ niškog umetnika Stefana Mladenovića.

Ulaz na sve programe festivala PozitivNi je besplatan.

Tekst: Ines Mistakidis

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *