Obeležavamo 8. mart sa zakašnjenjem

Zakasni i pojacajDrage dame, svi koji se tako osećate i ostali dragi slušaoci, kako nismo bili u prilici da radimo na praznik žena, tako ste i vi ostali uskraćeni za naš jutarnji magazin. Međutim, poput učiteljica koje će sa danom zakašnjenja dobiti karanfile, tako ćemo i mi našu emisiju posvetiti minulom Osmom martu, pravima žena, ženama koje su obeležile istoriju ili moderno vreme, a verovatno ćemo malo dokačiti i gospodu džentlmene bez kojih dame ne bi bile to što jesu.

Kao i svakog ponedeljka, pričaćemo o modnim trendovima. Tako nam ovog jutra, odmah posle servisnih informacija, glasova zvezda i vesti sa super strane stvarnosti, u goste dolazi Teodora Živković, da malo proćaskamo o nekim modnim revijama.

Možda provučemo još neku zanimljivost ili nagradicu za najvernije slušaoce, ali da ne otkrivamo baš sve. Slušajte jutarnji magazin Zakasni i pojačaj, radnim danima od 8 do 10 sati.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *