O nama

Super radio, Logo

Super radio je nezavisna, neprofitna radio stanica civilnog sektora.

Nastao je na incicijativu osnivača Udruženja građana „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“, inače dugogodišnjih medijskih radnika.

Naš program je usmeren ka ljudima koji ne podležu trenuto popularnom, ne daju se zavaravati lakom zabavom i prividom da je sve lepo i ružičasto. Ovo važi kako za programski tako i za muzički deo našeg etra. Naravno, to ne znači da smo zaspali u 20. veku i ne nameravamo da se pomirimo s tim da je novi milenijum odavno došao. Pratimo domaće i svetske društvene trendove, živimo za sutra, samo s namerom da damo svoj doprinos, da to sutra bude bolje!

Ako cenite i rado slušate kvalitetnu rok muziku, želite da pored poznatih i već dokazano dobrih, čujete kvalitetne izvođače, koji se još nisu afirmisali, ako ste za „probranu“ pop muziku, garantovano bez trilera – onda je naša adresa (www.superradio.rs) pravo mesto za vas.

Vadimo iz naftalina ostvarenja ljudi, koje ne bi smo smeli da zaboravimo, govorimo o postupcima kojih se treba stideti, ali i o onim koje treba češće upražnjavati. Podržavamo mlade i starije, skrajnute i nedovoljno popularne, talentovane i pametne – koji ne znaju „prave ljude“, koji nemaju „dovoljno vremena“ za uspeh, koji nisu odabrali „pravu političku opciju“ !

Smislen i svrsishodan društveni angažman Nišlija, kulturni underground na dnevno svetlo, muzička dekontaminacija – to je naša krajnja destinacija.

Bitno je da znate i da smo mi grupa entuzijasta, grupa spremnih da „izguraju svoju priču“ do kraja. Podrška su nam ljudi koji misle slično, oni koji nas podržavaju i oni koji su spremni da nam se pridruže.

Ako imate kvalitetne ideje i dobre namere – PRIDRUŽITE NAM SE!