Novogodišnji koncert “Put oko sveta sa Vilenjacima” 21.decembra u Nišu!

Šestu godinu za redom PozitivNI organizuju tradicionalni novogodišnji koncert, u okviru kampanje “Niš u srcu” kompanije IDEA. Koncert će se održati u četvrtak, 21.decembra u 19h u Narodnom pozorišu u Nišu.

Dečiji hor Vilenjaci će tom prilikom proslaviti svoj 10. rođendan i predstaviti najpoznatije numere Francuske, Nemačke, Kube, Afrike, Rusije, Meksika… Najmlađe Nišlije pevaće nam na 11 svetskih jezika! Program će upotpuniti profesionalni glumci, muzičari i plesači.

Tradicionalni Novogodišnji koncert je humanitarnog karaktera, a sav prihod, ove godine, namenjen je Dečijem kulturnom centru iz Niša.

Cena karte je 300 dinara i može se kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta.

Dečiji hor Vilenjaci postoji od 2007.godine i za deset godina postojanja mogu se pohvaliti sa preko 50 koncerata. Od njihovog nastanka do danas kroz hor je prošlo preko tri stotine dece a koliko je ovaj hor uticao na razvoj najmlađih talenata, najbolje govori podatak da je preko 50
članova ovog hora nastavilo svoje muzičko obrazovanje od osnovnog do visokog. Horom rukovodi Milena Milovanović – diplomirani muzikolog. Novogdišnji koncert je samo jedna od akcija koja se sprovodi u okviru kampanje “Niš u srcu”, kompanije IDEA. Od 2012.godine do danas, pored humanitarnog novogodišnjeg koncerta, svake godine IDEA organizuje i “Mesec beba” u avgustu, kada svaka novorođena beba dobija paket opreme a blizanci kolica, akciju“Đaci prvaci” svakog 1.septembra, kada svi prvaci dobijaju paket sa priborom za polazak u školu. Pored tradicionalnih događaja, IDEA je nagradila i podržala mnogobrojne kulturne manifestacije (Opereta “Slepi miš”, Festival PozitivNI, obeležavanje 1.700 godina Milanskog Edikta…) ali i pojedince i mlade naučnike i talente našeg grada.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *