Novo na Super radiju: Svetski putnik Stefan Petrović

Stefan SiteNe morate da pakujete kofere, niti da uplaćujete preskupe aranžmane. Dovoljno je da posetite naš portal, a naš svetski putnik će sa vama podeliti iskustva sa duge plovidbe.

Daleki predali, male uvale, velike luke, život na vodi i radosti pristanka na kopno, neobični običaji, ranovrsne kulture, neki posebni ljudi i naš svetski putnik Stefan Petrović na superradio.rs.

Naš kolega Stefan Petrović radi na jednom prekookeanskom brodu…kaže 11 sati dnevno. Pa ipak dan završava sređujući utiske, a kad proputuješ ceo svet, onda i imaš šta da sređuješ.

Pretežno je na vodi, a kada pristane u neku luku javi se preko fejsbuka i ostavi pisani trag o mestima koje je posetio.

Gde je sve putovao, šta je zabeležio svojim fotoaparatom, a šta natipkao na tastaturama širom sveta, šta ga je snašlo, a šta na sreću zaobišlo saznaćete na superradio.rs…kad god Stefan pristane u narednu luku.

Njemu želimo mirno more i pun džak para kad se vrati, a vama da uživate u pričama o mestima za koja možda nikad niste čuli, ili jeste, ali ne postoje baš realni izgledi da ćete ih ikada posetiti.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *