Novi spot Električnog orgazma

Kultni beogradski bend Električni orgazam objavio je spot za pesmu „Bila si kao san“.

Pesma je svojevrsna balada, kako kaže frontmen Srđan Gojković Gile „na liniji pesama kao što su bile „Kapetan Esid“ i „Da si tako jaka“.“

Spot je sniman u kafiću „Zappa“, što bend nije radio od 1980. godine, kada su u kafiću „Zlatni papagaj“ snimili istoimenu pesmu. U spotu se ovaj put ne pojavljuju članovi benda (osim nakratko Gile), već su tu stalni saradnici benda Dejan Matekal i njegova supruga Dragana.

Iz benda najavljuju novi album do kraja godine, a do sada su sa tog albuma objavljenje pesme „Bio sam loš“, „Istok zapad sever jug“ i „Kamerom snimam sve“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *