Novi bioskop u Nišu sa 850 mesta

Cineplexx Niš tekstNišku filmsku publiku očekuje još jedan bioskop. Prema najavama novi bioskop imaće pet sala, VIP i ljubavna sedišta, real 3D sistem i ukupno 850 mesta.

Ovakav bioskop, sa najmodernijom tehnologijom, najavila je Austrijska kompanija Cineplexx.  Novi filmski kutak, poštovaoce filma, očekuje u centru STOP.SHOP. a kompanija Cineplexx je u Srbiji prisutna 5 godina.

Slični bioskopi otvoreni su u Beogradu i Kragujevcu, a kompanija Cineplexx u svom lancu ima ukupno 40 bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj i Italiji.

Otvaranje niškog bioskopa najavljeno je za jesen ove godine.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *