Nove žene za novo vreme

nove zene za novo vreme txtRevija malih ženskih poslovnih inicijativa pod nazivom Nove žene za novo vreme oduševiće sve one od ranije upoznate sa radom Fashion corner-a, Prirodnih sapunčića, Lekture i korekture i inicijative Mirela & Sons.

Pored nabrojanih Zadrugarica, svoje mesto na izlagačkom prostoru imaće i dugogodišnje saradnice, dizajnerke i samostalne preduzetnice iz regiona.

Osim dizajnerskog kutka, posetitelji revije biće u prilici da učestvuju u dve akcije: Boost my CV i Trampa. Boost my CV, kako mu i ime kaže, bavi se unapređivanjem CV-a koje posetioci donesu, dok se akcija Trampa odnosi na razmenu knjiga. prva će biti odrćana 27. decembra od 12 do 14 sati, a druga istog dana od 15 do 19 sati.

Galerija Art 55, koja je domaćin ovog događaja, biće otvorena za sve zainteresovane u petak 26. decembra od 18 do 22h i subotu 27. decembra od 12 do 20h.

Galerija se nalazi u ulici Ćirila i Metodija na broju 17a.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *